Vești bune pentru locuitorii Ploieștiului. Conform specialiștilor chinezi care au făcut o serie de studii împreună cu cercetătorii britanici într-un laborator din Bariera București, Ploieștiul începe să dezvolte un ecosistem propriu.

În zona Mihai Bravu, specialiștii au descoperit specii de mini Godzile, care sunt de mărimea unui șobolan adult. Mini Godzilele nu sunt foarte agresive, chiar sperioase, ies noaptea când duduie Lukoilul și ziua stau ascunse în boscheți. Se hrănesc cu pufuleți și coji de cartofi.

În cartierul de Nord au fost descoperite specii de miriapod care emană miros de Lenor și Dero. Miriapozii respectivi mișună pe lângă Mc Donald’s-ul de la Nord și se pare că preferă cheesburgerii.

Nici la capitolul plante nu stăm rău. După o filmare din satelit, la marginea Ploieștiului, pe lângă Parcul Municipal Vest s-a descoperit o specie de prun care, dacă va putea fi înmulțită, va revoluționa industria petrolieră. Specialiștii care au încercat să facă palincă din acele prune au desoperit că le iese de fapt benzină. O situație asemănătoare a fost găsită și în zona Rafinăriei Vega unde cercetătorii au cules spre studiu banane în formă de mere care se pare ca au gust de kiwi.

Dacă aceste noi specii vor fi recunoscute de comunitatea ștințiifică, Ploieștiul va putea intra cu fruntea sus în Europa și de ce nu, în lume.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here