Bannerele care au fost vandalizate pe stadionul Ilie Oană, ale companiei Veolia, erau amplasate ilegal! Directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Silviu Crângașu, a fost astăzi contactat de către viceprimarul Cristian Ganea, în prezența jurnaliștilor, și a declarat că bannerele erau amplasate ilegal și, în plus, au fost refăcute și puse din nou pe stadion, deși nici la ora aceasta nu există un contract în acest sens.

“Conform contractului, pe perioada aceea bannerele erau amplasate ilegal. Acum sunt în continuare pe stadion bannerele refăcute cu Veolia, Cristi Vlad este invitat la sediul CSM pentru a reglementa situația întrucât se poate crea un conflict ținând cont de faptul că fosta conducere a clubului a inițiat licitație pentru achiziția spațiilor destinate publicității din incinta stadionul”, i-a spus Silviu Crângașu lui Cristi Ganea în prezența jurnaliștilor.

Silviu Crângașu a mai spus că situația va fi reglementată prin semnarea unui contract retroactiv, care să prindă și perioada anterioară, procedură care ridică mari semne de întrebare vizavi de legalitate…

Reamintim că în noaptea de 18 spre 19 aprilie, bannerele Veolia din interiorul stadionului Ilie Oană au fost vandalizate. La acel moment ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Veolia întrucât se vehicula că nu exista un contract pentru amplasarea materialelor publicitare, dar nici până la această oră compania nu a oferit un punct de vedere. Dacă doresc, reprezentanții Veolia pot emite acest punct de vedere la adresa [email protected]

Reamintim că Silviu Crângașu este consilierul primarului Adrian Dobre pe probleme de sport, care a fost detașat în funcția de director la CSM, unde a fost prins în mai multe scandaluri. Doi angajați ai CSM, funționari publici, l-au acuzat că i-a șantajat cu plângeri la DNA pentru a-și da demisia. Primarul Adrian Dobre, nici până în ziua de astăzi, nu a avut o reacție la acest incident, deși i-au fost solicitate în repetate rânduri puncte de vedere.

Ascultă aici înregistrarea discuției dintre Silviu Crângașu și unul din funcționari!

La sfârșitul anului trecut, Telegrama arăta cum se scurg bani din CSM Ploiești către apropiații lui Silviu Crângașu, în speță Cătălin Burlacu și Dacian Vanc, care încasează împreună, lunar, 70% din întreg bugetul destinat secției de baschet.

Detalii aici!

Un alt scandal care l-a avut în centru pe Silviu Crângașu a fost cel al achiziționării unei pompe pentru stadionul Ilie Oană, de la societatea Paulus SRL, unde printre acționari se numără și Lucian Nedelcu, nașul de cununie al primarului Adrian Dobre. Achiziția s-a făcut pe direct, la doar o zi după terminarea contractului cu Evoclima SRL, firmă care se ocupa de mentenanța sistemelor de la stadion, care de altfel avertizase de mai demult CSM că pompa va ceda în scurt timp.

Detalii despre acest subiect aici!

Silviu Crângașu dovedește încă o dată că se poartă de parcă stadionul îi aparține în totalitate și nu se sfiește să recunoască faptul că va încheia un contract retroactiv pentru bannerele Veolia, despre care declară că au fost și încă sunt amplasate ilegal pe Ilie Oană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here