UPDATE Poliția Prahova a emis următorul comunicat:

“La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40  grame la mie alcool pur în aerul expirat.

La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt  fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a murit sâmbătă, 18 septembrie, în fața unei pensiuni din Sinaia, după ce a fost lovită cu o palmă de către un bărbat, ambii fiind în vârstă de aproximativ 45 de ani. Foto sus.

La ora actuală nu se știe cu exactitate ce relație era între cei doi, însă, se pare că au avut o altercație, iar bărbatul i-a dat femeii o palmă. În urma loviturii, femeia a picat la pământ și a murit. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia avea probleme grave de sănătate și suferise o operație pe creier, astfel că lovitura i-a fost fatală.

Bărbatul ar fi fugit, iar polițiștii l-au prins la Comarnic, unde se află la ora actuală sub custodia Poliției, urmând să fie dus la Sinaia pentru audieri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here