O ploieșteancă, Ana Mareș, a lansat prima sa carte, un volum de poezii numit “Sincronia unui ecou”. Volumul a apărut la Editura Petale Scrise, fiind primul volum de poezii apărut vreodată la această editură, și a fost lansat duminică la cafeneaua Allepo Coffee&Drinks din Ploiești.

“Tematica volumului de poezii este una dublă. În versuri se reflectă atât iubirea absolută dintre doi parteneri care se află într-o relație, dar și drumul către autocunoaștere. Fiecare dintre aceste două drumuri reflectă toate stările posibile din această viață pe care un om le poate cunoaște: de la agonie la extaz și viceversa. Totul dus până la stele, galaxii și Univers.”, ne-a povestit autoarea, Ana Mareș.

Prima poezie din volum poartă chiar titlul cărții: “Sincronia unui ecou”. Volumul poate fi cumpărat de pe site-ul editurii: https://editurapetalescrise.ro/product/sincronia-unui-ecou-ana-mares/

Ana Mareș are 30 de ani și este pasionată de scris dintotdeauna.

“Cochetez cu toate stilurile: proză, poezii și povești pentru copii. De-a lungul anilor, am avut diferite bloguri care au fost șterse, însă, conținutul lor a fost salvat. Anul trecut, mi-am deschis un blog care este activ și în momentul de față (anamares.ro). Aici am scris articole care au legătură cu sfera dezvoltării personale, dar și proză scurtă, poezii și povești pentru copii.”, ne-a mai spus Ana.

Despre ideea conceperii acestui volum, ne-a povestit: “Acest volum de poezii a luat naștere în momentul în care, o prietenă de-a mea, scriitoare și ea, mi-a recomandat să adun toate poeziile scrise până în acel moment într-un volum. Îmi place „să accept” provocări care sunt bune pentru mine și care mă fac să ies din zona de confort, așa că, am zis: de ce nu? Practic, totul a pornit de la o simplă discuție dintre două prietene, în care, una dintre ele îi arăta celeilalte ce fel de poezii scria ea în liceu.”

Fotografii de la lansarea volumul de poezii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here