Sindicatele de la metrou vor declanșa grevă miercuri 21 noiembrie, zilnic, între orele 4:00 și 16:00, informează un comunicat al USLM, scrie Mediafax.

„Referitor la Comunicatul de presa Metrorex prin care opinia publică a fost informată că „Tribunalul București a declarat nelegală greva de avertisment”, vă comunicam și alte câteva detalii privind decizia Tribunalului Bucuresti: „ … respinge cererea de încetare a continuării acțiunilor de grevă intemeiate pe greva de avertisment ca prematur formulată”, precum și „ … respinge in rest actiunea (Metrorex) ca fiind neintemeiata”. În aceste condiții, conform adresei USLM nr. 324/16.11.2018, inregistrata la Metrorex sub nr. 3858/16.11.2018, miercuri 21.11.2018, la metrou va fi declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat, zilnic intre orele 4:00 – 16:00. În conformitate cu legea avem acest drept”, arată comunicatul sindicatului.

Sindicaliștii spun că sunt dispuși în continuare la negocieri, „mai ales că din informațiile difuzate în presă, chiar azi urmează a fi schimbată atât conducerea Ministerului cât și cea executivă, condiții în care suntem nevoiți să așteptăm întâlnirea cu noile organe de conducere și apoi ne vom pronunța dacă sau nu vom declanșa greva propriu-zisă”, mai arată comunicatul.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here