modernizare usi acces halele centrale ploiesti
Municipalitatea ploieșteană informează cetățenii că S.C. Hale și Piețe S.A. a modernizat două dintre ușile de acces în Halele Centrale, respectiv la intrarea principală și la Poarta Brașov 1. Aici au fost instalate uşi automate, prevăzute cu un sistem inteligent de deschidere în caz de urgenţă.

Ușile nou montate sunt glisante automat, au un design atractiv și dispun de un sistem de deschidere de urgență de tip break-out, care oferă posibilitatea de rabatare a acestora la un unghi de 90°, indiferent de poziția lor.

“Acest sistem este alegerea optimă pentru asigurarea ieșirii de urgență, intrările pietonale, aparent înguste, putând fi transformate în pasaje largi, într-un timp foarte scurt. Astfel, sistemul de deschidere de urgență break-out al noilor uși montate la Halele Centrale este potrivit în situații de urgență, pentru evacuarea persoanelor, într-un mod rapid și în siguranță, dar este și ușor de utilizat pentru transferul obiectelor voluminoase”, a detaliat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis vineri.

În prezent, prin instalarea noilor uși de la intrările amintite, calea de acces în Halele Centrale este mai generoasă și asigură intrarea/ieșirea unui flux crescut de persoane, se mai precizează în comunicatul Primăriei, care se încheie cu promisiunea că “proiectele de modernizare la nivelul piețelor ploieștene vor continua”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here