Site-ul oficial al Poliției Locale Ploiești a fost atacat de hackeri, miercuri, 30 decembrie. Este a treia oară când se întâmplă. Ultima dată, site-ul poliției locale a fost spart în luna februarie 2020. 

Hackerii au transmis un mesaj și de data aceasta. Mesajul se referă la parlamentari. “Ne-am săturat de zdrențele din Parlament. Ne-am săturat de toți penalii. Ne-am săturat de raha*urile voastre. Merităm mai mult decât atât“, au scris cei care au atacat site-ul.

Aceștia au lăsat și o adresă de forum și un cont de Discord. Site-ul nu funcționa miercuri, la ora 20.30.

Site-ul Poliției Locale, pradă ușoară

Este a treia oară când site-ul polițiștilor locali este atacat cu succes. Ultima dată s-a întâmplat în luna februarie a acestui an.

Atunci, hackerii au afișat mesajul M**e ANAF și au postat un clip cu manele. 

DETALII AICI: FOTO. Site-ul Poliției Locale Ploiești, “spart” din nou de hackeri

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Locale Ploiești, site-ul este foarte vulnerabil din cauză este vechi, fiind conceput pe sistem html și nu este securizat.

Poliția Locală a făcut plângere la BCCO și DIICOT când site-ul a fost atacat prima dată, în 2018. Hackerii au și fost descoperiți. Erau niște puști care le-au spus anchetatorilor că au învățat să spargă site-ul din niște tutoriale de pe youtube. 

Tinerii au declarat că au făcut fapta din teribilism. Aceștia au modificat denumirile rubricilor de pe site cu texte din filme porno. Aceștia au fost trimiși în judecată.

Reprezentanții instituției au anunțat că vor face din nou plângere către instituțiile abilitate.

DETALII AICI: Doi hackeri minori din Prahova au spart mai multe web-site-uri printre care cel al Poliției Locale Ploiești, PSD și al Forţelor Navale Române

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here