fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Situația gunoaielor din Ploiești, în presa națională

Citește Și

- Reclamă -

Reporterii  PRO TV au realizat un amplu material pe tema gunoaielor din Ploiești.

” Îngropaţi în gunoaie! Aşa se simt locuitorii din Ploieşti, de când resturile menajere şi sacii cu mizerie sunt abandonaţi la orice colţ de stradă.

- Reclamă -

Oraşul a ajuns la dezastru pentru că firma care colectează gunoaiele nu are suficiente maşini şi nici oameni care să strângă la timp resturile aruncate. Cel puţin asta susţine administraţia locală, care a cerut de nenumărate ori rezilierea contractului cu firma de salubritate. În tot oraşul sunt doar 11 maşini de gunoi.

Aşa se ridică mizeria de la o platformă de gunoi din cartierul Vest al Ploiestiului. Oamenii din zonă spun că de mai bine de o săptămână acesta nu a fost ridicat. Şi asta în timp ce temperaturile au depăşit 35 de grade iar întreaga zonă s-a transformat într-un imens focar de infecţie”, se arată scris într-un material postat pe stirileprotv.ro

Totodată, reporterii PRO TV au discutat cu mai mulți ploieșteni, dar și cu primarul Adrian Dobre și directorul adjunct Rosal, Cristian Ionescu:

- Reclamă -

Bărbat: ”Am ajuns să ne bucurăm când vine firma să ridice gunoiul. Aşa am ajuns..dezastru, mizerie şi peste tot şi şobolani, fel şi fel de insecte ne mănâncă de vii”.

Bărbat: “De ce să stau 7 zile sau 7 nopţi să îmi ia şi mie gunoiul că miroase şi se adună şobolanii, doamnă”

Femeie: “Suntem îngropaţi până peste gât…dar nu se poate, nu se poate…adică noi plătim gunoiul pentru ce ..ca să stăm în mizerie…altfel nu îl mai platm”.

Oamenii s-au săturat să vadă ghenele revărsate şi neinacpatoare. Aşa că unii au abandonat mizeria pe unde au nimerit.

- Reclamă -

Administraţia arata cu degetul firma de salubritate, care însă susţine că îşi face treabă ca la carte.

Adrian Dobre, Primar Ploieşti: ”Avem zeci, poate chiar sute de amenzi date societăţii, din păcate nu este o soluţie acest lucru să lucrăm la efect nu la cauza. Atâta timp cât această societate nu îşi va aduce utilajele pentru a respecta programul pe care îl au nu o să putem menţine o curăţenie aşa cum ar trebui în municipiul Ploieşti.”

Practic, doar 11 maşini de gunoi încearcă să adune zilnic din oraş tonele de mizerie abandonată la tot pasul.

Cristian Ionescu, Director Rosal: “Nimeni nu poate să spună ca gunoiul nu se ridca la timp conform programului. Problema care este…..cantitatea de gunoi care se produce este mult mai mare decât ceea ce a fost în caietul de sarcini”.

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Daca nu poti sa faci fata realitatii din teren de ce nu pleci cu firma cu tot , directorasule de la Rosal Ploiesti ?
    Ai ,,batut palma ,, cu administratia locala ?! Mergeti la gratare impreuna ?! Impartiti banii platiti de cetateni ?! Secaturi ordinare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trei sportivi de la ACS Ambiția Mădălin au devenit campioni naționali – Foto

Duminică, la București, s-a desfășurat campionatul național de Wushu Kungfu- Sanda Light.ACS AMBITIA Mădălin a participat cu un...
Sari la conținut