Foto cu caracter ilustrativ

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat astăzi dimineață, 20 octombrie, în jurul orei 06.45, cu mașina în scuarul unei stații de tramvai, de la intersecția străzilor Găgeni și Șoseaua Nordului. La fața locului a venit un echipaj al Biroului Rutier Ploiești, dar bărbatul a refuzat să sufle în etilotest și, mai mult decât atât, a devenit recalcitrant. Polițiștii rutieri au solicitat sprijin de la Secția nr. 2, iar la fața locului a ajuns o patrulă de ordine publică care l-a încătușat și l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru recoltarea probelor biologice.

Bărbatul a fost dus în cătușe la spital, dar ajuns acolo a devenit și mai recalcitrant, i-a înjurat pe medici și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Bărbatul a fost amendat cu 2.000 lei la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, incidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Se pare că bărbatul se numește Ștefan Duma, are 41 de ani și este din Scorțeni, iar în trecut a mai fost sancționat contravențional de către oamenii legii, în mod repetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here