Polițiștii de la Biroul Rutier Ploiești au urmărit un trafic un șofer care se comporta bizar la volan, pe strada Alexandru Vlahuță. După ce au reușit să-l oprească, polițiștii au constat că bărbatul de 31 de ani era beat. 

Individul circula cu geamurile lăsate și înjura trecătorii și participanții la trafic, la întâmplare.

Acesta a fost observat de un echipaj de la “Ruitieră”. Polițiștii au efectuat semnalul de oprire, însă șoferul nu s-a conformat.

A fost oprit la scurt timp, după ce polițiștii aflați în urmărire și-au anunțat colegii aflați în apropiere.

Comunicatul IPJ Prahova:

“La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii Biroului Rutier Ploiești aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în municipiu au observat în trafic un autoturism, care circula pe strada Alexandru Vlahuță către strada Mihai Bravu, ale cărui geamuri laterale erau lăsate, având un comportament deviant.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea pe strada Alexandru Vlahuță având același comportament agresiv.

S-a comunicat acest aspect celorlalte echipaje de poliție aflate în serviciu în proximitatea zonei respective, iar la intersecție cu strada Mihai Bravu s-a reușit oprirea autoturismului în cauză.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here