fbpx
marți, aprilie 16, 2024
spot_img

Șofer român de TIR oprit de ruși la Harkov. Ce au făcut soldații lui Putin

Citește Și

- Reclamă -
Un șofer român de TIR care transporta ajutoare – alimente și medicamente – în regiunea Harkov a fost oprit de soldații ruși. 

La Harkov se dus lupte crâncene încă de la începutul războiului, iar șoferul român transporta ajutoare trimise de un grup de solidaritate coordonat de deputatul USR Vlad Gheorghe.

Parlamentarul susține că rușii care au oprit TIR-ul au luat toată marfa, însă l-au lăsat în viață pe șoferul care s-a întors cu camionul gol.

- Reclamă -

Deputatul a subliniat importanța pașaportului românesc în Ucraina.

„Un paşaport românesc în perioada asta e aur în Ucraina. Poţi să treci graniţa, poţi să pleci din ţară, poţi să faci multe lucruri.

Chiar am o poveste pe care mi-au spus-o colegii noştri voluntari zilele trecute. Au trimis un camion care a fost capturat de ruşi.

- Reclamă -

Noi nu trimitem armament, doar alimente, medicamente şi produse de igienă personală. Asta-i tot ce trimitem. Camionul respectiv a fost oprit de ruşi, au fost furate produsele. Dar pentru că acel camion avea numere româneşti şi şoferul avea paşaport românesc, nu i-au făcut nimic. E emblematică imaginea asta: un camion special cu ajutoare trimis cu un şofer român spre Harkov a fost oprit de ruşi, a fost furat, dar şoferul a fost lăsat să se întoarcă cu camionul gol. Dacă nu avea paşaport românesc, şoferul ar fi fost împuşcat, iar camionul ar fi fost furat cu totul. Deci, scăparea şoferului a fost paşaportul românesc”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut