fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Șofer sancționat pentru că avea numerele de înmatriculare murdare, deși acestea erau curate – FOTO

Citește Și

- Reclamă -

mar - Ziarul INCOMODUnul dintre cititorii publicației noastre ne-a povestit cum a fost amendat de un polițist,duminică, în comuna Albești-Paleologu, din Prahova. Agentul de poliție a oprit mașina, motivând că are numerele de înmatriculare murdare. Pentru că șoferul l-a contrazis, numerele nefiind murdare, polițistul s-a enervat.   A dat și o amendă pentru că șoferul nu purta centura de siguranță și avertisment pentru că… nu avea plăcuțele de înmatriculare curate. Acesta a fost revoltat de amenda primită pe nedrept, dar și de tonul polițistului.

Vă prezentăm  mai jos povestea cititorului exact așa cum ne-a relatat-o acesta, dar și câteva fotografii care să îi susțină afirmațiile.

- Reclamă -

” Duminică, în jurul orei 18.30 ma îndreptam spre Ploiești. La intersecția de la Albesti-Paleologu, un domn polițist, mai exact Nicolae Preda, m-a tras pe dreapta și mi-a cerut actele mașinii. Pe un ton tare neprietenos a ținut să-mi atragă atenția că am plăcuțele de înmatriculare murdare și să mă opresc la prima benzinărie să le curăț. Aș fi făcut lucrul acesta dacă erau într-adevăr murdare, dar l-am contrazis pentru că nu era adevărat, ținând cont și de faptul că afară ploua. Cred că l-a deranjat foarte tare că am îndrăznit să-l contrazic și a ținut neapărat să-mi dea o amendă și pentru centura pe care, într-adevăr, nu o purtam. Ce m-a deranjat cel mai rău, în afară de faptul că numerele mașinii erau curate, a fost tonul arogant pe care mi-a vorbit.

Consider că este normal ca polițiștii să sancționeze șoferii care greșesc, fără tot felul de întrebări ”retorice”. S-a supărat probabil că am avut ”tupeul ” să îl contrazic, că dânsul vedea numerele de înmatriculare murdare,  și m-a rugat să aștept în mașină până când s-a întors cu amenda. A durat 15 minute până am primit amenda, între timp a mai intrat și în secția de Poliție unde a stat câteva minute.  Ca să vă convingeți că nu mint, v-am trimis și o fotografie cu amenda și una cu numărul de înmatriculare, realizate după ce am primit amenda.”

mar1 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

mar2 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut