Poliția Rutieră derulează controale pe drumurile naționale și europene din județ vizați fiind transportatorii de mărfuri. O asftfel de acțiune care a avut loc joi s-a lăsat cu 61 de sancțiuni. Patru șoferi profesioniști au rămas fără permis. 

“La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Prahova au acționat pe raza de competență pentru nerespectarea prevederilor privind transportul de mărfuri.

În urma activităților au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale dintre acestea 37 fiind aplicate pe linia transportului de marfă.

3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea restricțiilor pe DN 1, conform O.G. 43/1997, privind regimul drumurilor.

3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de odihnă, conform O.G. 37/ 2007.

Valoarea sancțiunilor este de 16.775 de lei.

Totodată au fost reținute 4 permise de conducere, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 2 pentru neacordare prioritate pietoni.

1 certificat de înmatriculare a fost retras”, a anunțat, vineri, IPJ Prahova.

Vineri dimineață, polițiștii rutieri prahoveni acționează pe DN 1 în localitatea Bănești dar și  pe DN 1B pe raza localităților Valea Călugărescă și Albești Paleologu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here