Doi șoferi au fost prinși de polițiștii prahoveni conducând deși nu dețin permise de conducere. Ambii șoferi au fost prinși în trafic miercuri, 7 aprilie, unul în Valea Călugărească, iar cel de-al doilea în Băicoi.

“La data de 07 aprilie, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat care se deplasa pe strada Independenței  din orașul Băicoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pe teritoriul României. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here