Foto: Ilustrativ
Bărbatul de 67 de ani implicat joi, într-un accident la Valea Călugărească, a murit în seara aceleiași zile, la sediul Poliției, unde trebuia să fie audiat împreună cu ceilalți trei șoferi implicați, de asemenea, în accident. 

Acesta a avut, la momentul accidentului, o alcoolemie de 1.17 mg/l. După evenimentul rutier, a fost transportat la spital, de unde a fost externat.

În jurul orei 19.00, a fost adus la Poliție, pentru a fi audiat alături de ceilalți șoferi implicați în accident.

La ora 21.00, înainte de a fi audiat, i s-a făcut rău. Echipajul medical solicitat de polițiști nu l-a putut resuscita.

“La data de 4 martie a.c., în jurul orei 19:00, după externarea din unitatea medicală, bărbatul de 67 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audiere, împreună cu ceilalți conducători auto implicați în accidentul petrecut pe DN 1 B, în cursul zilei. În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical.
Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei.
În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Accidentul s-a produs joi, la Valea Călugărească, în jurul orei 15.00.

DETALII AICI: UPDATE Accident grav la Valea Călugărească. Unul dintre șoferi avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here