Un șofer în vârstă de 31 de ani a lovit cu mașina, sâmbătă, un pieton și a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins la scurt timp de polițiști. Accidentul s-a produs pe DN1, în zona localității Puchenii Mari, iar victima, un bărbat în vârstă de  68 ani a murit la spital.

Șoferul care a lovit cu mașina un pieton și a fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiști.Accidentul s-a produs pe DN1, în zona localității Puchenii Mari, iar victima, un bărbat în vârstă de  68 ani a murit la spital.

”Conducătorul auto a fost depistat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a anunțat IPJ Prahova.

FOTO cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here