Traficul rutier în Bariera București din zona de sud a Ploieștiului este îngreunat în fiecare dimineață. Pe de-o parte, un număr mare de mașini traversează zona, fiind ieșirea din oraș spre București. Pe de altă parte, pietonii care traversează pe la trecerea din dreptul primei stații de autobuz după coborârea podului contribuie de asemenea la această situație.

Cum pasajele rutiere subterane nu au fost încă redeschise, municipalitatea a transmis că în zonă vor fi în fiecare dimineață polițiști locali care vor dirija traficul.

“Echipajele Poliției Locale Ploiești vor fi prezente, în fiecare dimineață, în zona trecerii de pietoni din dreptul primei stații de autobuz situate la ieșirea de pe pod, pe Bulevardul București, pe sensul de mers spre capitală, și în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardul Petrolului cu Bulevardul București.

Până în prezent, semnalele primite din partea ploieștenilor privind această acțiune sunt pozitive, avându-se în vedere, în viitorul apropiat, extinderea acestui program pilot și în alte zone ale orașului.”, a transmis primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here