fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Soluția lui Mihai Polițeanu pentru problema gunoaielor din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Mihai Polițeanu a câștigat primăria Ploiești din postura de candidat independent, susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii. Acesta a reușit să obțină 25,04% dintre voturi, potrivit datelor parțiale furnizate de AEP.

Polițeanu a acordat un interviu Ziarului Incomod în cadrul căruia a vorbit inclusiv despre problema salubrității din oraș, una dintre cele mai mari probleme ale municipiului care, de altfel, mult timp a avut titulatura de ”orașul gunoaielor”.

În contextul în care contractul ADI Deșeuri urmează să expire, Polițeanu spune că soluția este ca Ploieștiul să iasă din această asociere.

- Reclamă -

”Am zis clar în programul meu că nu mai vreau ADI Deșeuri, trebuie să avem un contract direct între municipalitate și operator, indiferent cine va fi, poate va fi tot Rosal, dacă va fi avantajos pentru Ploiești. Trebuie să ai control asupra operatorului, să-l poți sancționa când nu-și face treabă, inclusiv să poți merge până la rezilierea contractului. De mai bine de 10 ani trăim o criză perpetuă a gunoiului în Ploiești”, a spus Mihai Polițeanu pentru Ziarul Incomod.

Interviul integral, aici:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...