fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Soluție pentru criza de la TCE: Consiliul Local face aport de capital social

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consilierii locali din Ploiești se reunesc mâine în ședință extraordinară pentru a vota câteva proiecte de interes public. Printre acestea se numără și majorarea capitalului societății Transport Călători Express S.A., ca o soluție pentru ca operatorul public de transport să iasă din impasul financiar în care se află.

„Ținând cont de situația concretă existentă la societate, pentru a fi continuată activitatea în bune condiții fără perturbarea transportului public în municipiul Ploiești se consideră ca soluție de ieșire din impas majorarea capitalului social la S.C. ”Transport Calatori Express” S.A Ploiești (…)

- Reclamă -

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 lei, alocată din bugetul local, se face prin aport de numerar, prin emisiunea de 500.000 acțiuni noi, cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Urgența majorării capitalului social este determinată de faptul că S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești în prezent are conturile blocate de către A.N.A.F., pentru o datorie de 5.897.720 lei, iar datoria totală restantă a societății este de 13.589.009 lei, conform adresa S.C.T.C.E. S.A. nr. 16875/17.08.2016, anexată.”, se arată în proiectul de hotărâre care se va afla mâine pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Local.

De altfel, ieri, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al TCE a fost anunțat faptul că societatea este la un pas de insolvență, pentru că doi furnizori de echipamente şi piese auto au anunțat că vor solicita acest lucru dacă TCE nu va face dovada plăților facturilor restante.

- Reclamă -

Detalii despre acest lucru aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut