fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Rezultate SONDAJ Ce cred ploieștenii că ar trebui să se întâmple cu Parcul Municipal Ploiești?

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE Sondajul s-a încheiat, iar timp de șase zile au fost date 615 voturi pentru a răspunde la întrebarea „Ce credeți că ar trebui să se întâmple cu Parcul Municipal Ploiești”, fără a contoriza comentariile cu răspunsuri detaliile de pe facebook. Rezultatul este unul strâns, astfel că 313 voturi au fost pentru varianta „Ar trebui să fie predat Consiliului Județean Prahova pentru realizarea investițiilor promise”, adică 51% din totalul de voturi. În schimb, 302 voturi au fost date pentru ca parcul să rămână în administrarea municipalității pentru a fi împădurit.

Puteți vedea rezultatele și la finalul articolului.

- Reclamă -

ȘTIREA INIȚIALĂ

Consiliul Județean Prahova și primăria Ploiești duc un nou război, miza fiind de această dată Parcul Municipal Vest. În timp ce consilierii județeni au cerut municipalității să predea Parcul și un teren din imediata vecinătate, în suprafață de 15,7 hectare, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, se opune. Decizia aparține însă consilierilor locali, în majoritate PNL, partidul din care edilul-șef a fost suspendat.

Citește și: Dragoș Rusu, președinte Forța Dreptei Ploiești: ”Vom face plângeri penale consilierilor locali!”

- Reclamă -

Pe de-o parte, Consiliul Județean Prahova motivează cererea de transfer a parcului susținând că vrea să realizeze pe acest teren şi pe parcela învecinată o sală polivalentă de 16.000 de locuri, un bazin de înot la standarde olimpice, un patinoar şi un muzeu bazat pe realitatea virtuală.

Pe de altă parte, primarul Andrei Volosevici se opune, susținând că vrea să amenajeze o pădure în zona respectivă, cu atât mai mult cu cât Ploieștiul nu respectă normele europene privind suprafața de spații verzi aferentă fiecărui locuitor. Printr-un anunț pe pagina de facebook a primăriei Ploiești, edilul a anunțat că a încheiat un parteneriat cu o asociație și că în următorii șapte ani vor fi plantați puieți și va fi împădurit terenul parcului, în suprafață de 19.075 mp.

Citește și: Parcul municipal Vest, noul scandal cu iz penal izbucnit între primarul Ploieștiului, de o parte, și președintele Consiliului Județean Prahova și consilierii PNL, de cealaltă parte

Prin urmare, în tot acest scandal, am considerat că opinia ploieștenilor primează. Dincolo de acuzațiile lansate de ambele părți, vă întrebăm pe voi, ploieștenii, ce ar fi mai bine pentru oraș: realizarea investițiilor promise de Consiliul Județean Prahova, sau împădurirea parcului?

- Reclamă -

Vă invităm să răspundeți la această întrebare în cadrul sondajului de mai jos. Sondajul va fi încheiat luni, la ora 12.00, după care vom publica rezultatul:

[poll id=”13″]

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...