volo oprea fenichiu

volo oprea fenichiuPotrivit unui sondaj intern realizat în PNL Prahova, Andrei Volosevici are cele mai mari șanse să intre în cursa pentru Primăria Ploiești din partea organizației liberale.

Trei dintre membrii PNL Prahova vor să devină candidaţi ai partidului pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti la alegerile locale de anul viitor.

În cursa internă din partid pentru a deveni candidat la Primăria Ploieşti s-au înscris senatorul Andrei Volosevici, medicul chirurg Dan Oprea, care profesează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi consilierul judeţean Marius Fenichiu.

Potrivit unor surse apropiate partidului, un sondaj intern îl desemnează pe Volosevici învingător.

Andrei Volosevici: 63,7

Marius Fenichiu: 20,15

Dan Oprea: 16,15

Senatorul Andrei Volosevici se află la primul mandat în Parlament, iar în perioada 2008 – 2012 a fost primar al municipiului Ploieşti din partea PDL. La alegerile locale din 2012, Volosevici a candidat pentru al doilea mandat de primar, însă a pierdut la o diferenţă de aproximativ o mie de voturi în favoarea social-democratului Iulian Bădescu, în prezent arestat preventiv şi trimis în judecată în două dosare de corupţie.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here