fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Sorin Oprescu și familia sa, profit de peste 14 milioane în ultimii cinci ani

Citește Și

- Reclamă -

Sorin Oprescu împreună cu fiul său și fratele acestuia au fost acționari la opt societăți, de la care au obținut în ultimii cinci ani, peste 14 milioane de euro. Firmele familiei Oprescu au desfășurat activități în domeniul importului și exportului, consultanță în afaceri, activități sportive și medicale. Când a ajuns în funcții publice importante, primarul Capitalei s-a retras din aceste societăți și a cedat acțiunile în favoarea fiului său, Mircea.

În 1992, Oprescu a intrat în afaceri împreună cu doi colegi medici, care au deschis o firmă de import-export cu produse alimentare. La scurt timp, Sorin Oprescu s-a reprofilat și a deschis un lanț de clinici medicale. Rețeaua Academica este cea mai importantă afacere a familiei Oprescu.

- Reclamă -

În 2007, a fost înființată compania Medical Prestige SRL de către Sorin Oprescu împreună cu fratele său și omul de afaceri Cătălin Aurel Galea. Compania administrează lanțul Academica. Ulterior, Oprescu i-a cedat fiului său 25% din acțiuni, numindu-l administrator. În prezent, familia Oprescu deține 75% din acțiuni în această firmă.

Compania Medical Prestige se ocupă cu analizele medicale specializate. În ultimii cinci ani, au intrat 9,3 milioane de euro în conturile familiei Oprescu.

Anais Medical Center SRL este o altă afacere a familiei Oprescu care în ultimii cinci ani a avut afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro. La Registrul Comerțului, Anais Medical Prestige Center figurează ca fiind administrată de către fiul lui Sorin Oprescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut