Confruntat cu o zi de foc în care PSD decide soarta Guvernului, Mihai Tudose se trezeşte că primeşte noi critici, în scandalul iscat de declaraţiile sale vizavi de Casa Regală şi Palatul Elisabeta. Aflat după gratii, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu face o analiză tranşantă pe Facebook, în care îl desfiinţează pe prim-ministrul Tudose pentru afirmaţiile sale. “În semn de prețuire și respect pentru cei care au făcut posibilă existența unui stat în care ghiolbanul din Brâila a ajuns premier, urmașii lor sunt dați afară din Palatul Elisabeta”, scrie Vântu.

Citește și VIDEO – Interlopul Marian Brotoiu, zis Piciu, a fost extrădat în România

“1877. Războiul de Independență – Regele României, Carol I, scoate România de sub jugul de sute de ani al Imperiului Otoman.

1918. Marea Unire – Regele Ferdinand și Regina Maria readuc teritoriile românești, reîntregind țara și făcând astfel România Mare.

Începând cu anul 2000, Regele Mihai I, având peste 80 de ani, bate pe la porțile tuturor monarhiilor europene, pledând cauza aderării României la structurile euroatlantice.

2018. În semn de prețuire și respect pentru cei care au făcut posibilă existența unui stat în care ghiolbanul din Brâila a ajuns premier, urmașii lor sunt dați afară din Palatul Elisabeta.

Ca și cum măgăria asta n-ar fi fost de ajuns, agramatul mai face două declarații pe măsura intelectului din dotare: prima, în care, cu un aer care se voia inteligent și plin de importanță, explica nației cum Casa Regală a primit o grămadă de mari proprietăți, ignorând faptul că acele proprietăți erau de drept ale Casei Regale, fiind confiscate în mod abuziv de către comuniști, omițând în mod deliberat să spună că nu i s-a cerut dreptul de proprietate asupra Palatului Elisabeta ci doar o amânare la plata chiriei. Și toate astea cu aerul că toate acele proprietăți i s-ar fi dat de pomană Regelui Mihai din preaplinul milostiveniei agramatului care confundă grobianismul cu fermitatea și Casa Regală cu derbedeii din mahalaua care l-a educat.
A doua declarație, prin ambiguitatea ei, a dat muniție la greu “prietenilor” noștri unguri. Evident că agramatul a vrut să se refere la funcționarii care vor permite arborarea steagului secuiesc, dar educatul mahalalelor a comis o frază care poate fi citită în trei moduri:
1. spânzură funcționarii
2. spânzură secuii
3. îi spânzură pe toți

Ce ghinion uriaș, băi generație, ca în anul 2018 nu numai că n-am reușit să aducem înapoi acasă Moldova și Bucovina de Nord, ci, conduși de un pămpălău plin de ifose și fără nimic în cap, de un troglodit fără caracter și la fel de plin de ifose și de un țărănuș incult și laș, riscăm să pierdem și Transilvania.”, scrie Sorin Ovidiu Vântu pe Facebook.

Citește și O mașină a fost avariată de un cablu de troleibuz care s-a desprins din rețea

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here