UPDATE Ca urmare a articolului nostru, primăria Ploiești ne-a informat că problema a fost remediată prin înlocuirea corpului de iluminat vandalizat.

Click pentru a mări imaginea

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un ploieștean spune că i-a fost spartă locuința, fiindu-i furate mai multe bunuri, și dă vina pe lipsa iluminatului public de pe strada pe care locuiește. Este vorba despre zona aflată la intersecția străzilor Intrarea Lanului și Pieței din Ploiești, aflate în zona străzii Râfov din Bariera București. 

“Există stâlp electric nou, de beton, dar nu are lampă de iluminat, după cum puteți vedea în fotografie. Noaptea în zonă este o beznă totală. Din cauza aceasta am avut o spargere săptămâna trecută, la adresa mea de pe strada Intrarea Lanului. Hoții au tăiat plasa gardului și au intrat în incinta proprietății mele. Cum trebuie să procedăm pentru a beneficia de iluminat în această zonă defavorizată a orașului Ploiești, dar pentru care plătim tax tot de oraș, cu toate că nu avem iluminat corespunzător, canalizare, străzi asfaltate, etc?!”, ne-a povestit ploieșteanul.

Acesta spune că nu a depus plângere la Poliție pentru furt, nefiind încrezător că hoții pot fi găsiți.

“În urma spargerii nu s-au furat lucruri de mare valoare, mi s-a furat un capac de fontă de canalizare, diverse elemente din fier, țevi, corniere, s-au axat strict pe fier vechi, un cablu prelungitor de curent. Nu am mai depus plângere la Poliție, nefiind camere de supraveghere și nici lumină în zonă este puțin probabil să-i depisteze…”, ne-a mai spus bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here