Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a spart o școală în dimineața zilei de sâmbătă, înainte de Paște. 

Individul a spart ușa unei școli din Băicoi și a intrat căutând bunuri de valoare. În afară de cretă și bureți, s-a găsit nimic, așa că s-a lăsat păgubaș.

Fapta a fost semnalată abia miercuri, după sărbătorile de Paște, de cadrele didactice.

Bărbatul a fost prins în scurt timp.

“Ieri, 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au reușit identificarea și depistarea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraș, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat.

În fapt, în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către reprezentanții unei unități de învățământ din oraș, despre faptul că o persoană a pătruns, fără drept, în incinta unității, căutând în mai multe săli obiecte de valoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate a reieșit faptul că persoana bănuită nu a sustras niciun bun din unitate, singurul prejudiciu creat constând în distrugerea ușilor, prin forțarea lor.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraș.

În baza probatoriului administrat, ieri, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii orașului Băicoi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here