Spargeri în lanț în Ploiești, ale căror autori încă nu au fost prinși! În perioada 07 noiembrie – 23 decembrie 2016, în Ploiești au fost furate diverse bunuri sau sume de bani din mai multe societăți comerciale.

Pe 8 noiembrie 2016, noaptea, în magazinul Sirus de pe Bulevardul Republicii a pătruns prin efracție o persoană necunoscută, cel mai probabil un bărbat. Hoțul a spart geamul din lateralul magazinului, a smuls placajul unui raft de pâine, care era poziționat cu spatele la geamul respectiv, intrând în magazin prin raftul de pâine. Au fost furate aproximativ 60 de pachete de țigări și 420 de lei.

Iată mai jos imagini de la fața locului:

În timpul nopții din 23 decembrie 2016, alte trei societăți comerciale au fost sparte. Un magazin de electronice situat pe strada Vasile Lupu, salonul de înfrumusețare Bluette situat pe strada Elena Doamna și un magazin universal situat pe strada Colinei, chiar în spatele magazinului Sirus, menționat mai sus.

Potrivit unor surse, se pare că hoțul ar fi stat aproximativ o oră în magazinul de electronice, din salonul Bluette ar fi sustras o tabletă și aproximativ 300 de lei, iar din magazinul de pe strada Colinei ar fi furat 60 de lei.

La magazinul de pe strada Colinei, hoțul a intrat pe o fereastră situată la ușa din față. Se pare că a folosit o unealtă pentru a deschide fereastra.

Mai jos vă prezentăm imagini video și foto cu spargerea de la magazinul de pe strada Colinei:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, agent șef adjunct principal Raluca Brezeanu, poliția cercetează toate aceste cazuri, se iau în considerare mai multe piste și se fac verificări specifice.

2 COMENTARII

  1. Dacă își vor face treaba la fel ca în cazul spargerii mașinii noastre(unde au avut imagini clare cu hoțul)…După un am am primit scrisoare de la poliție ca le pare rău dar nu au găsit autorul spargerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here