fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Spectacole în aer liber, pe final de an, în centrul Ploieştiului. Ce surprize a pregătit Primăria

Citește Și

- Reclamă -
Mai multe spectacole vor avea loc, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul municipiului Ploieşti, începând din această seară şi până în noaptea de Revelion. Cu această ocazie, autorităţile au anunţat că vor exista şi restricţii de trafic pe un tronson al Bulevardului Republicii şi pe strada dintre dintre Palatul Culturii şi Palatul Administrativ.

Primăria Ploieşti a anunţat, într-un comunicat de presă transmis astăzi, că în centrul municipiului vor fi organizate mai multe spectacole în aer liber, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Seria evenimentelor se deschide în această seară, cu un concert extraordinar susţinut de Filarmonica Ploieşti. Concertul este organizat în incinta Palatului de Justiţie, însă va fi transmis şi pe un ecran gigant amplasat lângă Palatul Culturii. În aceeaşi zonă mai sunt programate evenimente în aer liber şi pe 22 şi 23 decembrie.

- Reclamă -

Automat, pe durata acestor spectacole, vor fi impuse şi restricţii de trafic. Zona blocată va fi, în majoritatea cazurilor, cea dintre Palatul Culturii şi Palatul Administrativ. În schimb, de Revelion, anticipând un număr mare de participanţi, autorităţile au decis să închidă traficul şi pe tronsonul din centru al Bulevardului Republicii.

Evenimente în aer liber şi restricţii de trafic în centrul municipiului Ploieşti

„S-a hotărât închiderea circulației rutiere, în data de 21 decembrie 2022, între orele 17.00 – 21.00,  pe str. Slt. Erou Călin Cătălin (de la colț cu B-dul Republicii până la  colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), pentru transmiterea live, pe un ecran LED, amplasat pe esplanada Palatului Culturii Ploiești, a Concertului Extraordinar de Crăciun susținut de Filarmonica „Paul Constantinescu”. Precizăm că evenimentul respectiv se va desfășura, astăzi, în Sala Pașilor Pierduți din incinta Palatului de Justiție Prahova.

De asemenea, s-a stabilit  închiderea circulației rutiere, începând cu data de 22 decembrie 2022 – ora 05.00  până în data de 24 decembrie 2022 – ora 05.00,  pe str. Slt. Erou Călin Cătălin (de la colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), având în vedere concertele de Crăciun, care se vor susține pe esplanada Palatului Culturii, în zilele de 22 și 23 decembrie a.c.

- Reclamă -

Joi,  22 decembrie 2022, între orele 10.30 – 12.00, se va închide circulația rutieră pe tronsonul dintre str. General Vasile Milea și str. Tache Ionescu, pentru buna derulare a ceremoniilor militare organizate pentru a marca Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății”, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

„Totodată, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, s-a decis ca, în data de 31 decembrie 2022,  în intervalul orar 23.30 (31.12.2022) – 00.30 (01.01.2023), să se închidă circulația rutieră pe tronsonul cuprins între intersecția dintre Bulevardul Republicii cu str. Take Ionescu și sensul giratoriu de la Catedrala «Sf. Ioan Botezătorul» (cu lăsarea sensului giratoriu liber traficului rutier). Menționăm că aceste restricționări în circulația rutieră din centrul orașului sunt necesare și pentru buna organizare, la cumpăna dintre ani, a unui spectacol pirotehnic, în zona Parcului «Toma Socolescu»”, a mai comunicat administraţia locală.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...