Joi 10 noiembrie 2016, la ora 18.00 la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni va avea loc un spectacol de teatru oferit de Primăria oraşului Buşteni intitulat „Sufrageria mă-sii de viaţă”, o producţie a lui Alexandru Bundea după texte de Teodor Mazilu, cu actorii Luminiţa Borta, Dan Ivănesei, Dan Andrei şi Alexandru Bindea.

Sâmbătă, 12 noiembrie, la orele 12:00 în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, se va desfasura primul spectacol “Intalniri cu Muzica” din ciclul de conferinte de educatie muzicala menite familiarizarii publicului meloman cu viata si creatia marilor compozitori si prezentarea capodoperelor muzicii universale. Prezentator: Dl. Profesor Guster Marin, asistenta tehnica va fi asigurata de ing. Horia Barleanu. Intrarea este libera.

Sâmbătă, 12 noiembrie, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, Fundaţia „Cavalerii Daciei” – Club UNESCO va prezenta un spectacol muzical cu Corul „Divina Armonie”. În program vor fi interpretate arii şi coruri celebre din cele mai frumoase opere, operete, şi musicall-uri din creaţia universală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here