fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Spitalul Câmpina face angajări masive, după demisiile în lanț ale medicilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Confruntat cu o acută criză de personal, după ce mai mulți medici au demisionat, Spitalul Municipal Câmpina face angajări masive. Conform unui comunicat al managerului unității sanitare, medicul Călin Tiu, la Spitalul de la Câmpina este nevoie e medici ATI, neonatologi, ginecologi, pediatrii, dar și medici specialiști în medicina de urgență și boli interne.

”Spitalul Municipal Campina angajeaza in conditiile Ordonantei de Urgenta medici in urmatoarele specialitati: Anestezie si Terapie Intensiva, Neonatologie, Ginecologie, Pediatrie,  Boli Interne, Medicina de Urgenta. Boli Infectioase.

- Reclamă -

Totodata, in functie de amploarea efectelor pandemiei Spitalul ia in calcul angajarea de asistente medicale, infirmiere, personal de curatenie, alte categorii de personal.

Va rugam sa depuneti CV uri la adresa [email protected] urmand sa fiti contactati de catre serviciul nostrum de personal”, se precizează în comunicatul de presă.

Reamintim că Spitalul din Câmpina a fost desemnat unitate suport COVID-19 și va primi bolnavi infectați cu acest virus, dar care au nevoie în primul rând de asistență medicală pentru alte afecțiuni medicale.

- Reclamă -

Odată cu anunțul MInisterului Sănătății, mai mulți medici (zece până acum) au demisionat refuzând să lucreze cu pacienții infectați cu coronavirus.

Managerul Călin Tiu a anunțat că spitalul a primit în ultima perioadă echipamente de protecție suficiente pentru personalulcare va intra în contact cu bolnavii COVID-19

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

 1. CI a subsemnatului Grecu Mihai Justin a fost rătăcită sau pierduta în timpul internării în spital în perioada 21.04.20 – 01.05.20.
  Am fost adus cu o ambulanta și internat la PU în după amiaza zilei de 21.04 20. Am rămas peste noapte în rezerva PU de la parter (d-na doctor Vlad era de garda) și a doua zi am fost transferat la Interne, etaj, salon 7.
  Am fost externat în 01.05.20, fără a mi se restitui CI, care nu a fost de găsit.
  Va solicit respectuos sa dispuneți toate verificările și căutările pentru găsirea cărții de identitate.
  Va mulțumesc anticipat!
  Cu stima,
  M. Grecu Justin
  Tel. 0787 356585

 2. Rog dispuneți verificări și căutarea cărții de identitate asubsemnatlui Grecu Mihai Justin, internat în 21.04.20 și externat în 01.05.20.
  Va mulțumesc.

  Grecu Mihai Justin
  Tel. 0787 356585

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut