Bolnavii care se vor interna în Spitalul Municipal din Câmpina (SMC) își vor putea comanda, contra cost, mâncare de la o firmă de catering. Conducerea unității sanitare a solicitat autorităților locale să le aprobe înființarea unor terase unde pacienții, dar și personalul medical, să poată servi masa în condiții civilizate.

Cantina spitalului, care oferă mâncare gratuită, nu va fi desființată, ci va funcționa în paralel. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local al municipiului Câmpina, din luna aprilie, s-a aflat un proiect prin care SMC a cerut darea în folosință a unor terenuri aflate în curtea interioară a spitalului, unde vor fi amenajate două terase, una în aer liber, care va funcționa atâta timp cât vremea o va permite, dar și una închisă, care va funcționa permanent.

Pacienții vor putea să servească și alt fel de mâncare decât cea oferită în mod gratuit de cantina spitalului. Cele două cantine nu vor fi prevăzute cu bucătării, mâncarea putând fi comandată de la o firmă de catering care va fi aleasă în urma unei selecții de oferte. Deocamdată, nu s-a discutat despre valoare investiției, nici despre sursa de finanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here