fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Spitalul Municipal Câmpina deține un aparat medical de testare care poate depista CORONAVIRUS

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Începând de marți, 05 mai 2020, Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții cu noul COVID-19, deține un aparat medical de testare care poate depista virusul SARS-CoV- 2 în doar 15 minute.

Anunțul a fost făcut de Primăria Câmpina prin intermediul unui comunicat de presă:

- Reclamă -

Spitalul Municipal  Câmpina  are, începând de astăzi, un aparat de testare care depistează noul coronavirus

Primăria municipiului Câmpina aduce la cunoștința cetățenilor că, începând de astăzi, 05 mai 2020, Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții cu noul COVID-19, deține un aparat medical de testare care poate depista virusul SARS-CoV- 2 în doar 15 minute.

Managerul spitalului, Dr. Călin Tiu, ne-a comunicat faptul că aparatul a venit însoțit de un kit de 100 de teste ce vor fi folosite cu preponderență în vederea testării și implicit a trierii urgențelor ajunse în spital.

- Reclamă -

Această donație este binevenită. Considerăm că, de acum, Spitalul municipal Câmpina are un plus în operativitate și un grad mai mare de siguranță, testarea cât mai rapidă a celor care sunt suspecţi de infectare cu noul coronavirus fiind una dintre măsurile esenţiale pentru a împiedica răspândirea COVID-19.

Dorim să mulțumim, pe acestă cale, Asociației non-profit “Dăruiește Aripi” care a achiziționat acest echipament medical prin intermediul sponsorizărilor, dar și domnului senator Iulian Dumitrescu – membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senat și Președinte al Organizației PNL Prahova, care a făcut posibil ca această donație să aibă loc și a sprijinit dotarea Spitalului Municipal Câmpina cu echipament necesar în combaterea COVID-19.

 

Primarul municipiului Câmpina,

- Reclamă -

Ing. Tiseanu Horia Laurenţiu

 

 

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img