Asemeni tuturor spitalelor publice din țară, Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de sprijinul administrației publice și întregii comunități pentru achiziționarea de materiale și echipamente pentru asigurarea protecției personalului și pacienților. Conducerea spitalului a achiziționat până acum o parte din cele necesare în lupta cu pandemia de coronavirus, dar este nevoie de mult mai mult de atât pentru ca instituția să fie pregătită și să poată face față acestei perioade extrem de dificilă.

Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de donații și sponsorizări pentru asigurarea, în regim de URGENȚĂ, a echipamentelor medicale de unică folosință (mănuși, măști, combinezoane, ochelari etc) necesare protecției cadrelor medicale, dar și pentru asigurarea materialelor sanitare, dezinfectanților și a tot ce mai este necesar pentru siguranța pacienților și combaterea COVID-19.

În urma rectificării bugetului Câmpinei, administrația locală a alocat 388.000 lei Spitalului Municipal, dar suma nu este suficientă, mai ales în contextul în care, mai devreme sau mai târziu, spitalul va trebui să intre în luptă directă cu coronavirusul și să devină unitate-suport COVID 19, așa cum vor deveni multe unități medicale din țară.

Dacă doriți și puteți să sprijiniți financiar Spitalul Municipal Câmpina, iată contul în care pot fi donați bani (LEI): RO38TREZ52221F370100XXXX (cu mențiunea DONAȚIE, beneficiar Spitalul Municipal Câmpina).

CUI Spitalul Municipal – 2845818

Agenții economici care doresc să sponsorizeze spitalul pot contacta conducerea instituției pentru încheierea unui contract de sponsorizare.

Sursa: campinatv.ro

1 COMENTARIU

  1. Să renunțe guvernanții la pensiile speciale, nesimțite, iar banii sa fie direcționați către sistemul medical, care este deja depășit și supraaglomerat. Respect oamenilor în alb, eroii din linia întâi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here