fbpx
sâmbătă, septembrie 30, 2023
22.8 C
Ploiești
spot_img

Spitalul Municipal de Urgență Ploiești urmează să intre pe lista de sinteză a CNI

Citește Și

- Reclamă -
Proiectul pentru noul spital municipal din Ploiești urmează să intre pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții, potrivit unor precizări făcute de primarul Andrei Volosevici, în ședința de marți a Consiliului Local. 

Spitalul municipal, unul dintre cele mai mari obiective ale Ploieștiului de multă vreme, intră pe lista scurtă a CNI.

Primarul Andrei Volosevici a specificat că a făcut demersuri ca și partea de studii a proiectului să fie plătită tot de Compania Națională de Investiții, nu din bugetul local.

- Reclamă -

Volosevici a precizat că este susținut de toți parlamentarii și de președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, în acest demers.

În cadrul ședinței de astăzi a CL Ploiești, Volosevici i-a anunțat pe consilieri că vor fi informați când proiectul intră pe lista de sinteză și când va avea loc următoarea corespondență cu CNI.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Si marcajele pe strazile municipiului PLoiesti cand vor fi facute? Cu 3-4 luni inaintea terminarii mandatului acestui Volosevici care se crede D-zeu? Sper sa nu mai apuce un mandat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Două case au luat foc în Bărcănești

Incendiu în comuna Bărcănești. Două locuințe sunt afectate.Acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului...