fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Spitalul Orășenesc Urlați a primit acreditarea de la Autoritatea Națională de Management al Calității în Spitale

Citește Și

- Reclamă -

Autoritatea Națională de Management al Calității în Spitale a emis, săptămâna trecută, ordinul prin care Spitalul Orășenesc Urlați este încadrat în categoria a II-a.

Ordinul semnat de președintele ANMCS prevede că „se reîncadrează din categoria V în categoria a II-a -Acreditat cu recomandări Spitalul Orășenesc Urlați”, iar unitatea sanitară „poate solicita reevaluarea în vederea încadrării într-o categorie superioară de acreditare”.

- Reclamă -

În România există șase categorii de acreditare: Categoria I – acreditat; Categoria II – acreditat cu recomandări; Categoria III – acreditat cu rezerve; Categoria IV – acreditat cu încredere redusă; Categoria V – decizie de prelungire a procesului de acreditare; Categoria VI – neacreditat.

„Acum 4 ani, împreună cu o echipă tânără și ambițioasă am pornit la un drum lung și anevoios, acela al acreditării. După multă muncă depusă, cu ambiție și perseverență, azi unul din obiectivele majore ale Spitalului Orășenesc Urlați a fost atins. Printr-o participare permanentă, întregul colectiv format atât din angajați, cât și din colaboratori, cu o susținere permanentă a administrației publice locale, și-au văzut eforturile răsplătite. În acest moment suntem printre puținele unități medicale acreditate în categoria II, categorie care ne face cinste și, în același timp, ne motivează pentru a menține permanent standardele pe care le-am atins și, de ce nu, pentru a le îmbunătăți. Mulțumesc tuturor celor care au participat activ pentru obținerea acestei acreditări” a transmis managerul spitalului, Gabi Cismaș.

Sursa: telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut