Georgeta Vasioiu, infirmieră în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina, a pierdut lupta cu virusul. La doar 52 de ani, Georgeta Vasioiu nu a mai avut puterea să lupte și s-a stins pe un pat de spital la două săptămâni de la infectare.

”Deplângem și aducem un pios omagiu colegei noastre Georgeta Vasioiu, care a pierdut lupta cu acest virus nemilos…Omenia, bunacuviință, atenția cu care a acordat îngrijiri pacienților și vorba bună pe care mereu o găsea pentru colegi, vor dăinui în vremuri….
Dumnezeu să o odihnească în lumină!!
Condoleanțe familiei!
VEI RĂMÂNE MEREU ÎN MEMORIA NOASTRĂ, DRAGĂ Georgeta Vasioiu
Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente, dar Dumnezeu cheamă la el oamenii buni”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Voila.

Gerogeta era infirmier la secția 1 a spitalului de psihiatrie și era considerată una dintre infirmierele născută să facă această meserie extreme de dificilă.

Georgeta avea și alte afecțiuni medicale cronice, dar starea sa de sănătate a fost agravată odată ce virusul i-a intrat în corp. A făcut o peumonie care a răpus-o încele din urmă. A fost internată în secția CPU a Spitalului Municipal din Câmpina, spital suport COVID-19 unde a și murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here