Startul bun luat de echipa de baschet masculin CSM Ploieşti în acest sezon nu a rămas fără ecou în rândul oficialităţilor locale dispuse să ajute consistent demersul de revenire a sportului cu mingea la coş la nivelul obişnuit la Ploieşti.

„La începutul anului, ne-am bucurat de un feedback pozitiv din partea actualei administraţii, în ceea ce priveşte relaţia cu clubul. Mutările realizate în ultima perioadă, la nivelul băncii tehnice şi al lotului de jucători, nu ar fi fost posibile fără sprijinul primarului Cristian Ganea şi al Consiliului Local, care au oferit suportul financiar pentru ca echipa masculină de seniori să se bucure de cele mai bune condiţii şi de o expunere mai puternică la nivelul Ligii I. De la bun început, am înţeles necesitatea ca baschetul masculin ploieştean să revină acolo unde îi este locul, şi anume în Liga Naţională, iar toate eforturile făcute în acest sens ne oferă, după doar câteva săptămâni, primele răspunsuri ferme din partea echipei”, a declarat directorul general al clubului, Cezar Stoichiciu.

Prezenţa viceprimarului cu atribuţii de primar Cristian Ganea la partida de campionat a băieţilor antrenaţi de Eugen Ilie cu CN Cuza Sport Brăila, este o dovadă a interesului care se poartă pe plan local (şi) echipei masculine de baschet. “Ne asumăm promovarea şi veţi vedea că reţeta financiară pentru Liga Naţională va fi una şi mai bogată, având deja unele semnale mai mult decât clare din partea primarului Cristian Ganea. Ne dorim ca, în vară, discuţiile preliminare purtate cu staff-ul tehnic al echipei şi cu preşedintele onorific al secţiei de baschet, Cătălin Burlacu, să se materializeze prin aducerea unor baschetbalişti care să ne ajute să câştigăm Cupa României, în sezonul viitor”, a încheiat directorul Cezar Stoichiciu.

Un pas important în drumul către promovare va fi parcurs duminică cu ocazia partidei pe care CSM Ploieşti o va susţine cu Timba Timişoara, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Olimpia”.

sursa: csm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here