Ca urmare a decretării stării de urgență, primăria Sinaia a luat decizia de a restricționa accesul în sediul instituției. Astfel, toate serviciile primăriei “s-au mutat” în online.

“De mâine, 17 martie 2020, ne găsiți doar online. Având în vedere noile măsuri adoptate la nivel național, dar și Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pentru a reduce pe cât posibil riscul de contaminare în rândul cetățenilor cât și al angajaților noștri, am hotărât să furnizăm toate serviciile noastre, doar online. Astfel, accesul publicului în sediul instituției va fi restricționat.

Trimiteți solicitările prin e-mail și în cel mai scurt timp un specialist al Primăriei orașului Sinaia vă va transmite numărul de înregistrare și etapele următoare pentru rezolvare. Ne găsiți la adresele de e-mail:

Pe pagina oficială a primăriei (www.primaria-sinaia.ro) la Secțiunea Servicii Online-Registratură puteți verifica statusul solicitarii iar la secțiunea Utile găsiți documentele (cereri, formulare, adrese) necesare depunerii. Răspunsurile vor fi semnate electronic și au efectul juridic echivalent semnăturii olografe.

Pentru situații excepționale, casieria din cadrul Primăriei Sinaia va avea program de lucru cu publicul, în fiecare luni, în intervalul orar 9.00 – 13.00.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here