smurdcalarasi
Foto cu caracter ilustrativ

Starea copilului de un an, rănit în accidentul de la Măneciu, de pe DN 1A, s-a înrăutățit la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost transportat după accident. Un elicopter SMURD va ateriza la Strejnic pentru a prelua bebelușul și pentru a-l transporta la Spitalul Bagdasar Arseni din București. De asemenea, copilul de 11 ani, aflat în comă, va fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni cu o ambulanță, însoțit de medic.

Reamintim că marți dimineață, 22 mai, o mașină a derapat pe DN 1A, la Măneciu, și a lovit doi copii de pe marginea străzii, după care a lovit un cap de pod! În mașină se aflau o femeie de 31 de ani și copilul de un an. Ceilalți doi copii, pietoni, au 6, respectiv 11 ani.

La fața locului s-au deplasat polițiști, șase ambulanțe de la SAJ Prahova și de la ISU Prahova, inclusiv ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

Bebelușul de un an a suferit un traumatism cranio-cerebral, are un hematom frontal și parietal stâng, dar și o fractură la piciorul drept. Un alt băiat de 11 ani este în comă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism abdominal. Un băiat de 6 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital drept, dar și un traumatism abdominal. Femeia care conducea mașina a suferit un traumatism la coloană. Toate cele patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here