Două avorturi se fac în medie, zilnic, la Maternitatea Ploiești! În 2018, 729 de femei au ales să facă întreruperi de sarcină la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din municipiu, după cum reiese din statistica pusă la dispoziție de reprezentanții spitalului la solicitarea ziarului Incomod.

Din cele 729 de femei care au făcut avorturi la maternitate, 27 dintre acestea erau minore la acel moment. Două fete aveau 14 ani, șase 15 ani, alte șase aveau 16 ani și 13 dintre acestea 17 ani. Statistic, în fiecare lună două minore fac întreruperi de sarcină la maternitatea din Ploiești.

Alte 702 femei cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani au avortat la Maternitatea Ploiești, cele mai multe cazuri fiind în lunile octombrie (75), noiembrie (71) și februarie (70).

Vezi mai jos situația detaliată privind întreruperile de sarcină făcute la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești:

1 COMENTARIU

  1. Atatea avorturi te inspaimanta.Educatia lasa fff mult de dorit.Sa ma ierte bunul Dumnezeu,nu am voie sa judec pe altii,dar aceste persoane nu au auzit de preventie.Mai ales in randul fetelor fff tinere.Nu se mai face educatie nici in scoli,nici parintii nu sunt interesati de viata fiicelor lor asa de tinere,incep viata sexuala.Apoi se lasa cu traume psihice asupra lor.Nu mai au teama de bunul Dumnezeu.Se avanta prea repede la o viata sexuala,care le lasa amprenta negativa asupra sufletului lor.Bine ar fii sa se informeze,sunt multe cai de informare ptr. a incepe viata sexuala.Fiecare viata si-o face dupa cum doreste,dar ,,HAOSUL DEZORGANIZAT DIN VIATA TINERELOR FETE LE AFECTEAZA IN TIMP CU TRAUME PSIHICE FFF GRAVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here