fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Statistic, în Prahova au loc zece furturi în fiecare zi! Patru dintre acestea sunt în Ploiești!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Statistic, în Prahova au loc zece furturi pe zi, iar patru dintre acestea în Ploiești! Comparativ, la nivel național au loc 398 de furturi zilnic, din care 64 în București. Cifrele au fost calculate pe baza numărului infracțiunilor de furt reclamate la Poliție în anul 2018 și au fost puse la dispoziția ziarului Incomod de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul General al Poliției Române. IPJ Prahova precizează că cifrele sunt în scădere față de anul anterior, 2017, astfel: furturile în total au scăzut cu 9,21%, furturile din locuințe sunt în scădere cu 9,71%, cele din societăți comerciale cu 14,7%, iar furturile stradale au scăzut cu 5,5%.

În Prahova au fost sesizate anul trecut un total de 3.745 de furturi, din care 614 din locuințe (1,7 pe zi), 830 din societăți comerciale (2,3 pe zi) și 496 de furturi stradale (1,3 pe zi).

- Reclamă -

În Ploiești au fost înregistrate 1.510 furturi, din care 224 din locuințe (una la două zile) și 437 din societăți comerciale (1,2 pe zi), potrivit Poliției Prahova.

În timp ce în Prahova au fost înregistrate, în medie, zece furturi pe zi, media la nivel național este, cum era de așteptat, mult mai mare: 398 de astfel de infracțiuni au fost sesizate, zilnic, în toată țara. În București, media a fost de 64 de furturi sesizate zilnic.

Potrivit IGPR, în anul 2018 au fost sesizate în total 143.421 de furturi în toată țara, din care 23.128 de furturi în Capitală. În ceea ce privește furturile din locuințe, la nivel național au fost sesizate 21.325 de astfel de fapte, din care 1.552 în București, adică minim patru locuințe din București, pe zi, au fost prădate de hoți. Cât despre furturile din societăți comerciale, la nivel național au fost sesizate în 2018 22.628 de infracțiuni, din care 5.106 în București.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Nu numarul furturilor impresioneaza, ci lipsa de reactie si ne-prinderea autorilor !
    Ati intrebat in cate cazuri de furturi au fost identificati si pedepsiti autorii ?
    Dupa ce trece un an de „cercetari”, se claseazaq dosarul – cu AN (Autor Necunoscut) si s-a rezolvat cazul, nu-i asa?
    Bine ca le-au marit salariile, pentru „expeditivitate” si „operativitate” …!!!
    Oare care judet din Romania este campion la „AN”-uri ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut