viol

violPotrivit unei statistici făcute de Poliția Prahova, pentru primele șase luni ale anului 2015, rezultă că la nivelul județului are loc în medie un viol pe săptămână. Astfel, de la începutul anului şi până la finalul lunii iunie, pe raza judeţului au avut loc 27 de infracţiuni de viol. În 2014, în acelaşi interval de timp, IPJ Prahova a înregistrat un număr de 34 de infracţiuni de viol.

Chiar dacă statistic, numărul violurilor înregistrate la nivelul Inspectoratului de Poliţie a scăzut, ar fi de preferat, dată fiind gravitatea acestei fapte, ca poliţia să medietize aceste cazuri, precum şi cifrele pe care vi le-am prezentat.

De asemenea, faţă de 2014 când au fost înregistrate 24 de infracţiuni de act sexual cu un minor, anul acesta, tot în primele şase luni s-au înregistrat 22 de astfel de infracţiuni.

În ceea ce priveşte infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, în Prahova, în perioada ianuarie-iunie 2014, au fost înregistrate şapte astfel de infracţiuni. În 2015, pentru aceeaşi perioadă au fost înregistrate patru infracţiuni de acest fel.

statistici viol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here