fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Statul acordă 1.500 de euro românilor. Cine sunt beneficiarii

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a declarat că Programul Tomata, sprijinul oferit de stat cultivatorilor de roșii, stabilește constant noi recorduri.

Programul Tomata aduce 1.500 de euro în conturile fermierilor. Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, spune că Programul Tomata pentru anul 2024 se îndreaptă spre un nou record în ceea ce privește numărul de beneficiari. În timp ce anul trecut au fost în jur de 22.000 de legumicultori care au beneficiat de ajutorul de minimis, numărul celor înscriși anul acesta depășește 25.000.

- Reclamă -

”Anul trecut am avut 22.600 de dosare depuse pe programul tomata în spații protejate, anul acesta s-au depus 25.600 de dosare. Suntem într-o creștere accentuată și încurajarea vine și din momentul în care am speculat cadrul Ucraina și am putut da fermierilor o sumă de 1.500 de euro pentru a-și înființa culturile, iar diferența de 1.500 de euro o vom da în luna septembrie, atunci când vor demonstra cu facturi de valorificare”, a precizat ministrul Barbu.

Barbu consideră că succesul programului se datorează și modificărilor aduse acestuia, în special în ceea ce privește acordarea a 50% din valoarea ajutorului încă de la început, pentru înființarea culturilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...