fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Stimați politicieni, nu ne mai f*teți copiii!

Citește Și

- Reclamă -
Îmi cer scuze pentru titlu, evit pe cât pot folosirea unor astfel de exprimări, atât pe ziar cât și pe facebook. Uneori însă, n-am încotro și asta strict pentru a reflecta cât mai bine realitatea din spatele unor povești horror, reale.
Partidele politice nu fac o selecție atentă a persoanelor pe care le trimit în funcții la instituțiile statului sau la diverse candidaturi în funcții publice. Cotizantul, obedientul, soldatul dedicat cauzei se califică pentru a reprezenta interesele partidului. Chiar dacă unii astfel de oameni sunt în realitate niște monștri.
Cazul consilierului local PSD de la Breaza, prezentat în exclusivitate de ziarul Incomod, a îngrozit inclusiv partidul care l-a exclus, ca urmare a demersurilor făcute de Bogdan Toader, președintele PSD Prahova. În fișa postului, consilierul local de la Breaza veghea la bunăstarea localității, în timpul liber ar fi plătit copii, băieței, să întrețină relații sexuale.
Consilierul a negat acuzațiile, spunând că este o răzbunare politică pentru că urma să fie numit viceprimar. Deci urma să fie al doilea la comandă în Breaza…
Bonus, trebuie să presteze muncă în folosul comunității la Primărie sau, atenție… la Grădinița sau Școala din comună o perioadă de 70 zile. Ce s-a întâmplat de fapt: iubita primarului l-a acuzat că a întreținut relații sexuale cu ea de când avea 13 ani. DIICOT îl acuza pe primar că ”în perioada 2016-2017 suspectul a început o relație de concubinaj cu o minoră care la acea dată avea vârsta de 13-14 ani” (…) ”Întrucât persoana vătămată a refuzat să mai continue respectiva relație, suspectul a început să o șantajeze, amenințând-o că va face publice mai multe imagini sau înregistrări de natură compromițătoare cu caracter pornografic cu minora ori le va prezenta părinților acesteia în cazul în care nu va continua relația de concubinaj.”
Așadar, primarul iubăreț nu numai că încălca legea strict prin relația cu o minoră, dar o și șantaja. Culmea, și colegii de partid știau de iubita sa, primarul afișându-se cu ea la diferite întâlniri…
O bună parte din clasa politică a f*tut viața românilor. Câțiva ne f*t copiii. La propriu…
Nu sunt în măsură să comentez deciziile instanțelor, dar controalele judiciare și pedepsele cu suspendare par extrem de blânde. Și nici nu se zbate nimeni, tot din clasa politică, să modifice Codul Penal privind pedepsele pentru infracțiunile comise împotriva copiilor. Ăștia sunt complicii monștrilor!
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Titlul corect este ,, Stimabili politicieni …… ”

    ,,….controalele judiciare și pedepsele cu suspendare par extrem de blânde ” . Pai corb la corb nu isi scoate ochii . E cale lunga pina la momentul in care justitia va face dreptate in ara asta . Cei care fac dreptate nu sint independenti . Din acest motiv consider ca dreptate trebuie sa faca poporul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...