Sursă foto: Pixabay
O stradă din România se află în pericol de surpare în urma unor probleme din subteran. Traseul autobuzelor a fost deviat.

O stradă din Galați este în pericol de surpare din cauza unor probleme în subteran. Autoritățile au decis eliminarea traficului autobuzelor din zona respectivă.

Este vorba de strada Oltului, pe tronsonul cuprins între str. Jiului şi Argeşului.

Primăria Galați a declarat:

”Primăria municipiului Galaţi informează că pe strada Oltului, pe tronsonul cuprins între str. Jiului şi Argeşului, pentru evitarea unui potenţial pericol de surpare, se impune de la această oră devierea autobuzelor care asigură Traseul 28. Astfel, autobuzele vor fi deviate de la intersectia str. Ghe. Asachi cu str. Prelungirea Brăilei pe str. Frunzei – str. Brăilei – str. Oţelarilor şi retur, cu respectarea sţatiilor de autobuz de pe aceasta rută.”

Viteza maximă pe strada respectivă este de 30 km/h, iar limita de greutate este de 3,5 tone. Astfel, circulația autobuzelor a fost deviată. ”Pentru evitarea evenimentelor nedorite, recomandăm ferm respectarea limitei de viteză de 30km/h pe întreaga lungime a străzii Oltului. Situaţia este cauzată de faptul că părţi componente ale galeriei tehnice subterane nu mai prezintă siguranţă în exploatare şi implicit generează un potenţial risc în traficul de pe acel segment de drum”, au transmis autoritățile.

Atașăm mai jos întregul comunicat transmis de Primăria Galați pe Facebook:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here