O stradă aflată la granița dintre municipiul Craiova și comuna Cârcea a fost asfaltată și modernizată doar pe jumătate, adică pe un singur sens de mers, transmite Gazeta de Sud.

Motivul? Granița dintre cele două localități trece exact pe axul central al străzii, astfel încât primăria Cârcea a putut asfalta doar bucata de șosea de pe teritoriul său. La fel și cu modernizarea trotuarelor străzii: a fost reabilitat doar trotuarul care aparține de comuna Cârcea.

Priveliștea e acum dezolantă: jumătate din stradă e asfaltată la negru și are trotuare noi, iar cealaltă jumătate e plină de gropi și denivelări.

„Noi avem un proiect de modernizare a reţelei de drumuri din localitate. Am modernizat toate drumurile care sunt în domeniul public al UAT Cârcea. La noi această stradă figurează sub denumirea de strada Siloz. Am amenajat partea dreaptă cu trotuar, cu tot. Am pus borduri şi am amenajat accesul către alei. Partea cealaltă nu ţine de noi. Eu nu pot să fac investiţii din bugetul localităţii Cârcea investiiţii pe teritoriul Craiovei. Asta este delimitarea făcută de Oficiul de cadastru, pe mijlocul străzii. Conform noilor delimitări aceasta este graniţa dintre cele localităţi. Aşa, dacă vorbim de Legea nr.2, inclusiv Fordul este pe teritoriul comunei noastre”, a declarat pentru Gazeta de Sud primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză.

Citește tot articolul și vezi imagini pe Gazeta de Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here