Dacă ai ajuns la acest articol, cel mai probabil ești în căutarea unor sfaturi care să te ajute să fii mai bun și să ai un joc mai practic la poker. Asta, presupunând că algoritmii Google ți-au returnat fix rezultatele care îți sunt de interes, aici vei găsi câteva strategii de poker care îți vor crește șansele de câștig.

Poate că lucrurile nu sunt la fel de simple ca atunci când este vorba despre jocuri pacanele gratis 77777, dar cel mai probabil îți vei da seama de cum funcționează totul îndată ce vei exersa tot mai mult. Să ai în vedere, te rugăm, că aceste tips&tricks funcționează la fel de bine atât la versiunile online, cât și la cele offline – cheia succesului constă în a face practică des. Pentru că aceste tactici sunt menite să devină tot mai eficiente pe măsură ce sunt tot mai exploatate, tocmai și pentru că încrederea ta este direct proporțională cu asta.

Fii încrezător!

Nimic nu poate fi mai eficace când este implicat pokerul, decât încrederea cu care te afișezi în fața jucătorilor. Nu degeaba există acea expresie “poker face”, când ascunzi cât poți de bine dacă ai cărți bune sau cărți proaste, să știi să maschezi orice emoție, pentru a nu te da de gol în fața celorlalți jucători care pot citi orice limbaj al corpului.

Dar dincolo de asta, încrederea înseamnă și un prim pas de start, pentru că dacă pornești cu multă credință la joc, asta înseamnă deja un avantaj în fața altora, care poate sunt ceva mai temători decât tine. Oricum ar fi, nu exagera, păstrează totul în limite decente, dar învață să joci și puțin… agresiv.

Învață trucuri pentru a-ți îmbunătăți jocul

Vorbim aici despre foarte multe sfaturi pe care le poți culege de te miri unde. Asta implică, pe deoparte, să citește orice poți despre acest joc, să urmărești jocurile altora, să participi la turnee ca spectator, să ai în vedere să iei lecții de oriunde se poate și în principiu să fii la zi cu tot ce înseamnă noutăți în materie de trucuri.

Acestea pot însemna fie să știi ce cărți să folosești și când, când să renunți, cum să “numeri cărțile” și multe altele, cum să-ți construiești o mână puternică, cum să iei prin surprindere, cum să îți faci planurile în avans, cum să-ți revii când ai o mână slabă sau cum să nu fii previzibil. Dar înainte de orice, totul stă în lucrurile de bază pe care trebuie să le stăpânește la perfecție!

Joacă inteligent

Orice fel de joc ai alege – că sunt mai multe variante de poker – ține cont întotdeauna să fii inteligent în ceea ce faci și nu te lacomi, nu te grăbi, nu exagera. Să știi să îți păstrezi limitele impuse chiar de tine asta dă dovadă de o tărie puternică de caracter și te clasifică din start drelt un jucător puternic și de temut. Așadar, managementul bugetului este ceva ce trebuie să iei în considere, dacă vrei să joci corect poker: nu îți depăși niciodată bugetul, nu te împrumuta și învață să știi să pierzi. Reține că pentru a câștiga mulți bani este nevoie de la fel de mulți bani, dar și de timp, și energie.

Comunică mereu cu alți jucători

Mentionasem mai devreme acest lucru, dar poate că nu am insistat pe cât de puternic este acest detaliu, acela că este important să păstrezi legătura cu oameni care îți împărtășesc pasiunea și care joacă la fel de bine sau poate și mai bine pokerul.

Este, până la urmă, un joc care seamănă la fel de bine cu ideea de a fi antreprenor, așa că este important să rămâi în “circuit”, pentru că asta îți poate îmbunătăți jocul, aflând diverse “secrete” la care poate că altfel nu ai avea acces. Și da, modestia este esențială în închegarea acestor legături, care sunt întărite de ideea că fiecare știe despre poker cll, că jocul nu este unul al norocului, ci mai degrabă unul al abilităților.

Răbdare, răbdare, multă răbdare

Și răbdarea este o virtute, se spune în diverse ocazii, când elanul nostru de a grăbi lucrurile ne face să pierdem din vedere fix lucrurile care contează cu adevărat. Dar la jocul de poker chiar nu este loc de filosofie și ai nevoie de răbdare nu doar pentru a-ți da seama ce vrei să faci la următoarea mână, dar și pentru a analiza foarte bine ce fac toți ceilalți.

În plus, nu ai timp să te plictisești, iar asta înseamnă că nu-ți rămâne loc să iei decizii proaste pe care mai apoi să le regreți. Foarte mulți jucători, pentru a-și dezvolta calitatea de stăruință, apelează la lecții de yoga sau învață arta meditației. Iar pe parcurs, această tenacitate te va face să fii și mai implicat în joc, îți va fi mai ușor să te adaptezi, să accepți provocările și să accepți înfrângerile – care sperăm să fie cât mai puține.

Învață doar atunci când simți

Să joci poker doar pentru a bifa încă un joc pe lista de activități este din start o greșeală. Jocul, indiferent ce este, înseamnă distracție și relaxare, așa că nu juca dacă simți, pur și simplu, această dorință. Indiferent că este un hobby sau o portiță rapidă de îmbogățire, trebuie să ai în vedere că ești un jucător profesionist, iar un astfel de jucător știe că nu trebuie să înceapă nimic dacă este obosit, dacă este nepregătit, dacă are frustrări sau este cu gândul în altă parte. Și încearcă să iți dai seama și care este acel joc care chiar îți place, pentru că așa cum am mai zis, pokerul are extrem de multe variațiuni și este important să îl găsești pe acela care chiar te mulțumește.

Concluzie

În loc de încheiere îți dăm un ultim sfat care ar putea să te ajute în decizia finală: joacă atunci când vezi că oponentul dă semne de slăbiciune. În timp îți vei da seama ce înseamnă acest lucru și vei ști să distingi realitatea de păcăleală, că este important și asta – dar atacă atunci când cineva se afla în cea mai vulnerabilă poziție. Și nu umbla cu jumătăți de măsură, fă un “atac” clar, concret, concis, puternic. Și, la fel de bine, retrage-te atunci când ești nesigur! Dacă ești un jucător consistent, vei vedea că toate aceste enumerări îți vor fi de folos – îți urăm mult noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here