Ziarul Incomod continuă campania “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE“!  Cu sprijinul cititorilor noștri care ne trimit fotografii, semnalăm problemele atât către Rosal Grup, cât și autorităților locale.

Ploieștenii care locuiesc în căminul Rafinorilor sunt îngropați, la propriu, sub gunoaie!
Un cititor ne-a semnalat faptul că operatorul de salubritate nu a mai ridicat gunoiul în zonă de mai bine de o lună, cu toate că facturile sunt plătite la zi!

” Curând va ajunge un focar de infecție acest cămin! S-au înmulțit șobolanii , gândacii sunt la loc de cinste, subsolul este plin de mizerie! Chiar nu interesează pe nimeni de soarta noastră ? Avem și noi copii…”, este strigătul de ajutor al unui ploieștean care locuiește în căminul Rafinorilor.
Ploieșteanul ne-a povestit faptul că în trecut au existat probleme în ceea ce privește plata facturilor către operatorul de salubritate , dar de la începutul lunii martie, de când Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești a preluat administrarea căminului, facturile sunt plătite la zi.
”Bună ziua ! Am discutat cu dl. consilier PMP – Bogdan Hodorog , ne-am plâns și dumnealui în legătură cu mizeria de la cămin ! Dl. Bogdan Hodorog a sunat la Rosal, iar cei de acolo i-au transmis că noi nu am plătit facturi de 1 an de zile la gunoi ! Totul este o minciună ! Căminul a fost preluat de la 1 martie de către cei de la ASSC și a fost preluat fara nicio datorie la apă sau gunoi , s-au făcut contracte noi cu respectivele societăți , așa că despre ce vorbim ? Noi am plătit patru luni facturi de întreținere la casieria ASSC , despre ce vorbesc cei de la Rosal ?”, ne-a povestit cititorul, care a ținut să precizeze și faptul că ”Până să ne preia cei de la ASSC , noi am funcționat ca asociație de locatari , am avut președinte și un administrator unde achitam cheltuielile de întreținere ,însă s-a adunat o restanță de bani către Rosal , din cauza faptului că în cămin au fost rău platnici care ulterior au fost evacuați de către proprietar, adică de Consiliul Local Ploiești ! Când s-a înfăptuit noul regulament de funcționare al căminelor cu locuințe sociale , cei de la ASSC au preluat doar locatarii fără datorii și au făcut noi contracte cu Rosal și Apa Nova, așa că nu există nicio datorie față de acele societăți în momentul de față !”.

Informația a fost confirmată și de directorul ASSC Ploiești, Dan Dinu. Acesta ne-a declarat faptul că într-adevăr facturile sunt la zi și că, în ciuda numeroaselor sesizări, gunoiul nu a fost ridicat de mai bine de o lună.
”În urma unei decizii a Consiliului Local Ploiești, începând cu data de 1 martie, ASSC se ocupă de administrarea respectivelor spații locative. Acum contractele au fost încheiate între noi și operatorii de servicii publice, iar locatarii plătesc întreținerea direct la ASSC. Suntem la zi cu plata facturilor, însă într-adevăr există o datorie mai veche la Rosal, în valoare de aproximativ 50.000 lei, a fostei asociații de proprietari care se ocupa de plata facturilor, dar nu este a noastră. Am sesizat în nenumărate rânduri operatorul cu privire la faptul că nu a fost ridicat gunoiul de mai bine de o lună”, a declarat Dan Dinu, director ASSC Ploiești.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here