O tânără a postat pe Facebook un mesaj în care solicită ajutor pentru verișoara sa.

Este vorba despre Anca Maria Visc, în vârstă de 29 de ani care a fost diagnosticată cu limfom hodgkin scleroza nodulara, imunodeficienta nespecificata, tumora maligna secundara, dermita veziculara datorita virusului herpic, neoplasm, casexie.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Acest timp de cancer are o rată foarte bună de vindecare în situațiile în care este urmat tratamentul, însă ajutorul pe care îl primește Anca este de doar 300 de lei, o sumă nesemnificativă pentru costurile tratamentului și recuperării.

Cei care vor să o ajute pot dona bani în contul ei: Anca Maria Visc RO21 INGB 0000 9999 0583 0912.

Iată mai jos mesajul postat pe Facebook:

“Nu postez des insa astazi o fac. Sunt nevoita sa scriu un text amar catre voi. Nu-mi face placere, ci dimpotriva, urasc momentul in care am apasat “post”.
Vestea proasta: Verisoara mea, Anca Maria Visc, in varsta de 29 de ani (n. 7 Nov 1987), a fost diagnosticata acum 3 ani cu Limfom Hodgkin scleroza nodulara, Imunodeficienta nespecificata, Tumora maligna secundara, Dermita veziculara datorita virusului herpic, Neoplasm, Casexie, dupa ce primul diagnostic a fost pneumonie. A urmat un tratament pentru pneumonie insa acesta a agravat situatia.
Vestea buna: acest tip de cancer are o rata foarte buna de vindecare in situatiile in care este urmat tratamentul.
Anca este o persoana extrem de curajoasa iar modul in care lupta cu aceasta boala este impresionant. Singura problema este ca nu este suficient sa ai curaj in asemenea momente, ci acesta trebuie sustinuta financiar.
Anca si-a pierdut tatal acum multi ani tot din cauza unui cancer iar mama ei (Florina) a fost nevoita sa renunte la job pentru a o ingriji. Florina urmeaza sa se angajeze din nou (in Ploiesti) pentru a putea sustine tratamentul necesar. Initial banii nu au fost o problema insa dupa 3 ani lucrurile s-au schimbat. Sacul a ajuns la fund iar ele au fost nevoite sa renunte la casa si sa se mute intr-un apartament mai mic. Apelez la voi deoarece ajutorul pe care il primeste Anca este de doar 300 de lei si este departe de o suma care sa ii ofere posibilitatea sa se recupereze. Pentru ea urmeaza un autotransplat medular (interventia va avea loc la Spitalul Fundeni) care ii va spori sansele.
Nu stiu sa va spun suma necesara in acest moment pentru ca dupa interventie urmeaza o recuperare de 6 luni si este necesara reamenajarea locuintei (totul trebuie sa fie steril).
Tot ce pot sa spun este ca orice fel de ajutor este binevenit. In cazul in care aveti posibilitatea, contul in care se pot transfera banuti ii apartine:
Visc Anca Maria RO21 INGB 0000 9999 0583 0912

Va multumim anticipat pentru sustinere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here