upg ploieşti

O studentă a Universității Petrol-Gaze din Ploiești este acuzată că a ucis o pisică în camera de cămin.

În campusul universitar se vorbește inclusiv despre o practică ritualică ”malefică”, tânăra, domiciliată în comuna Săpoca, județul Buzău, fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Fata se pare că și-ar fi amenințat inclusiv o colegă că în următoarea noapte cu lună plină, ar intenționa să facă din nou un astfel de ritual, dar de data aceasta ofranda n-ar mai fi o pisică.

În timpul cercetărilor din cameră, polițiștii nu au găsit totuși elemente care să susțină zvonurile. În plus nu există reclamații din partea unor persoane care să fi fost amenințate de către Mara S. cu acte de violență extremă.

Ancheta este în derulare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, tânăra fiind acuzată de ucidere cu intenție a unui animal. Aceasta va fi supusă unei expertize neuro-psihiatrice.

Mara S. a fost reclamată la poliție chiar de către administratorul Căminului nr.2 al campusului Universității Petrol Gaze din Ploiești. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a găsit în camera 314, unde era cazată tânăra, două cuțite de bucătărie pătate de sânge și care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat a fost găsit în curtea din spatele căminului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here