Lanțul de magazine Kaufland a retras de pe piață sucul de mere și vișine ”Vreau din România”, după ce s-a descoperit că acesta conține o valoare admisă depășită de patulină. Clienții au fost atenționați să nu consume produsul și să îl returneze în magazine.

Pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Clienților (A.N.S.V.S.A) s-a transmis printr-o informare către consumatori:

“În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL.

Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată.”
Sursă: Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here