fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Suc de mere și vișine toxic, descoperit în magazinele Kaufland

Citește Și

- Reclamă -
Lanțul de magazine Kaufland a retras de pe piață sucul de mere și vișine ”Vreau din România”, după ce s-a descoperit că acesta conține o valoare admisă depășită de patulină. Clienții au fost atenționați să nu consume produsul și să îl returneze în magazine.

Pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Clienților (A.N.S.V.S.A) s-a transmis printr-o informare către consumatori:

„În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

- Reclamă -

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL.

Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată.”
Sursă: Antena3
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...